Onderhoud en bescherming van krijtverf

Krijtverf niet alleen gemakkelijk om mee te werken, maar ook om te onderhouden.

Krijtverf van Mia Colore is afneembaar (met vochtige doek). Bij beschadiging is krijtverf eventueel bij te werken, maar er is dan wel altijd een kans op kleurverschil.  
 
Bescherming van de muur
Krijtverf muren of wanden beschermen tegen grotere hoeveelheden water, vetten, zuren en andere vervuilingen? Dat kan! Met een beschermingslaag van matte vernis: Vernici van Mia Colore. Deze matte vernis is speciaal ontwikkeld voor Mia Colore kalk- en krijtverven om goede bescherming te bieden zonder dat deze afbreuk doet aan de matte uitstraling.

PRODUCTEN & KLEUREN

Als je gaat verven met kalkverf of krijtverf van Mia Colore, dan heb je een primer nodig voor een goed resultaat. Welke muurprimer is geschikt? Dat hangt af van de ondergrond. Heb jij een zuigende ondergrond?

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

Een meubelstuk een tweede leven geven? Dat kan heel gemakkelijk met krijtverf van Mia Colore. Je hoeft alleen nog maar de kleur te kiezen!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.