Sempre Stucco ook voor natte ruimtes

Sempre! is ‘ademend’, ecologisch, opgebouwd uit natuurlijke pigmenten en daarmee een milieuvriendelijke verf. Zeer geschikt om jouw interieur een unieke betonlook te geven.

Door de diverse verwerkingsmethodes en pure uitstraling is Sempre! ideaal voor elke ruimte. Zelfs voor natte ruimtes, als een badkamer, is Sempre! zeer geschikt. Let wel op dat het niet gebruikt kan worden direct bij een bad of in de douche, dit kan vlekken veroorzaken. Sempre! van Mia Colore geeft niet af, is daarentegen niet afwasbaar, maar is wel te beschermen met de natuurlijke wax - Cera di Sempre! - of de matte vernis – Vernice.

PRODUCTEN & KLEUREN

Hoewel beton een stoere en strakke uitstraling heeft, is het juist in de badkamer weer heel luxueus.

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.

Houd je van een stoer, strak en industrieel interieur? Dan kun je met beton of betonlook alle kanten op.