Wat is betonlook?

Houd je van een stoer, strak en industrieel interieur? Dan kun je met beton of betonlook alle kanten op.

De naam zegt het eigenlijk al: betonlook is alles wat op beton lijkt of de uitstraling van beton heeft. Betonlook geeft een stoere uitstraling aan de muur of aan de vloer. 

Betonlook kun je in allerlei varianten krijgen voor vloer, meubels en muren. Heb jij een stoer interieur en wil je beton op de muur? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om die betonlook te creëren. Maar je kiest natuurlijk de gemakkelijkste en beste manier.

Onze Sempre Stucco is een minerale verf die je simpel met een blokkwast aanbrengt op een gladde muur. Die muur is dan wel voorgestreken met onze speciale Muro di Primer. Zo maak je in een handomdraai van een kale muur een stoere, industriële betonlook muur.

Door de muur af te werken met onze speciale wax of matte vernis is deze betonlook muur uitstekend geschikt voor keuken of badkamer!
 

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.