Het aanbrengen van Multiplo

Werken met Multiplo verf vraagt ook om voorbereiding. Welke moet je treffen voor een optimaal resultaat?

Breng na de primerlaag de Multiplo in minimaal twee lagen aan. Hoe meer dunne lagen, hoe duurzamer de verf is. Bij toepassing op vloeren raden wij tenminste 2 à 3 lagen aan. Dit voor een optimaal resulaat en een vloer waar je jarenlang plezier van hebt. 

Roer de verf van te voren goed door en controleer de kleur. Heb je meerdere blikken? Dan is het verstandig om de blikken samen te voegen en te mengen. Hierdoor voorkom een eventueel kleurverschil. 

Andere tips zijn nog: schilder nooit in direct zonlicht en schilder altijd van een droog naar een nat (eerder geschilderd) oppervlak.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

Een oude kast een tweede leven geven, dat is een leuke klus die veel mensen oppakken. Maar welke verf van Mia Colore kun je hier het beste voor gebruiken?

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.