De eigenschappen van kalkverf

Eén van de voordelen is dat onze verf bacterie- en schimmelwerend is.

Kalkverf - Calce Vernice, is één van de oudste en meest traditionele verfsoorten. De oorsprong gaat terug naar ver voor de geboorte van Christus. Mia Colore kalkverf is ‘ademend’, ecologisch en daarmee een milieuvriendelijk soort verf. Mia Colore kalkverf is 100% mineraal met natuurlijke pigmenten. 

De voordelen op een rijtje:
  • Uitstekende dekking
  • Zeer waterdamp doorlatend
  • Onbrandbaar
  • Bacterie- en schimmelwerend
  • Lage VOS (Vluchtige Organische Stoffen)

Welke woonstijl je ook hebt. Mia Colore kalkverf geeft elk interieur een unieke en warme uitstraling met deze verantwoorde kalkverf.

PRODUCTEN & KLEUREN

Als je gaat verven met kalkverf of krijtverf van Mia Colore, dan heb je een primer nodig voor een goed resultaat. Welke muurprimer is geschikt? Dat hangt af van de ondergrond. Heb jij een zuigende ondergrond?

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.