Brochures

Brochures

Mia Colore is ontstaat vanuit onze passie voor de mediterraanse sfeer. Onze kleuren zijn gebaseerd op de lichte kleuren van de fresco's en het dagelijkse mediterraanse leven. In onze inspiratie catalogus vind je een overzicht van al onze producten, samen met een korte omschrijving hoe deze toe te passen zijn. Daarnaast willen we jou hiermee inspireren en een stukje van deze mediterraanse sfeer meegeven die je met onze verven ook bij jou thuis kunt toepassen. 


Mia Colore Inspiratie Brochure

 

ACTUELE BLOGS

 • 13 april 2022 door Rianne Visser
  Speels effect op de muur met kalkverf
  Betonlook, ik heb er een obsessie mee! Ik vind de kleur nuances zo mooi en ben echt verliefd op het effect. Ik ging dus aan de slag met de kalkverf van Mia Colore.
  NAAR DE BLOG +
 • 22 september 2020 door Danielle Duijn
  Mijn eerste kalkverf ervaring...
  Die poederachtige kalkverf muren uit de woonbladen zagen er zo prachtig uit, dat ik de knoop heb doorgehakt. Maar vervolgens zat ik thuis met een pot mooie kalkverf, en vroeg ik me opeens af of het eigenlijk wel over behang heen kan…
  NAAR DE BLOG +
 • 9 juni 2020 door Danielle Duijn
  Kast verven met lak: hoe doe je dat?
  Een oude kast een tweede leven geven, dat is een leuke klus die veel mensen oppakken. Maar welke verf van Mia Colore kun je hier het beste voor gebruiken?
  NAAR DE BLOG +
TOP