Verfproducten voor de moderne woonstijl

Verfproducten voor de moderne woonstijl

De moderne woonstijl is te herkennen aan strakke lijnen, rechte vormen en veel licht. Minimalisme is key in deze woonstijl, een modern interieur voelt daarom ook vaak ruimtelijk aan. 

De kleuren die vaak gebruikt worden in een modern interieur zijn tinten in grijs, wit, zwart en bruin. Naast deze kleuren wordt er meestal een accentkleur die verwerkt is in accessoires. Op het gebied van de vloer zie je in de moderne woonstijl een betonlook vloer, grote tegels in antraciet of een mooie houten vloer in white wash langskomen. 

De moderne woonstijl combineert vaak donkere met lichte kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een lichte vloer met donkere meubels. Het draait allemaal om contrast. Hou je daarvan? Dan is een moderne woonstijl zeker voor jou weggelegd!

 

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP