Typisch Natuur

Typisch Natuur

Buiten naar binnen halen, dat is de woonstijl Natuur. De inrichting bestaat uit natuurlijke kleuren en materialen en gaat verder dan een paar planten en een vissenkom. Rust, eenvoud en je buiten wanen terwijl je binnen bent, is eigenlijk het gevoel dat je hiermee wilt bereiken. Misschien overbodig om te zeggen: maar hout voert de boventoon!

Bij deze woonstijl zien we veel dessins: behang of stoffen met bladmotieven, vogels of vlinders, het mag allemaal. Maar ook boerenantiek: melkkrukjes, ladders uit de hooischuur en grove tafels of een houten vloer uit een oude boerderij, kalkverf of leemstuc. Als contrast kun je ook kiezen voor Scandinavisch design binnen deze woonstijl. Zweedse designers ontwerpen van nature al met respect voor de natuur!
 
Doordat natuurlijke kleuren de boventoon voeren, moet je wel opletten dat het niet te saai wordt. Kies eventueel voor een eyecatcher; een fotobehang met een mooie, natuurlijk afbeelding. Een ander pronkstuk kan een open haard zijn. De bijhorende houtblokken zijn voor deze woonstijl natuurlijk prachtige elementen.

ACTUELE BLOGS

 • 4 October 2019 door ​Heleen van der Willigen
  Zomerkleur verovert de winter
  Lekker cocoonen op de bank en genieten van je pas geverfde muur in een warme kleur. Hoe haal jij de zomer binnen deze donkere dagen? Door muurverf van Mia Colore te gebruiken in trendy Italiaanse kleuren.
  NAAR DE BLOG +
 • 2 November 2018 door Kiki de Jong
  Met liefde voor Italië…
  Voor een Mediterraan gevoel in je eigen interieur, gebruik je de kalkverf of krijtverf van Mia Colore. Door de natuurlijke samenstelling en look heb je een unieke wandafwerking.
  NAAR DE BLOG +
 • 1 November 2018 door From Lucy with Love
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
TOP