Typisch Natuur

Typisch Natuur

Buiten naar binnen halen, dat is de woonstijl Natuur. De inrichting bestaat uit natuurlijke kleuren en materialen en gaat verder dan een paar planten en een vissenkom. Rust, eenvoud en je buiten wanen terwijl je binnen bent, is eigenlijk het gevoel dat je hiermee wilt bereiken. Misschien overbodig om te zeggen: maar hout voert de boventoon!

Bij deze woonstijl zien we veel dessins: behang of stoffen met bladmotieven, vogels of vlinders, het mag allemaal. Maar ook boerenantiek: melkkrukjes, ladders uit de hooischuur en grove tafels of een houten vloer uit een oude boerderij, kalkverf of leemstuc. Als contrast kun je ook kiezen voor Scandinavisch design binnen deze woonstijl. Zweedse designers ontwerpen van nature al met respect voor de natuur!
 
Doordat natuurlijke kleuren de boventoon voeren, moet je wel opletten dat het niet te saai wordt. Kies eventueel voor een eyecatcher; een fotobehang met een mooie, natuurlijk afbeelding. Een ander pronkstuk kan een open haard zijn. De bijhorende houtblokken zijn voor deze woonstijl natuurlijk prachtige elementen.

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP