Typisch Industrieel

Typisch Industrieel

Je hoeft niet in een oud fabriekspand, school of loft te wonen om die stoere industriële stijl bij jou thuis te krijgen. Zolang je een aantal basiselementen aanhoudt, tover je elk huis om in een industrieel pand.

Wat geeft jouw ruimte de juiste uitstraling? Er is een aantal typisch industriële uitgangspunten: robuust, stoer en onafgewerkt. En dat vind je vooral terug in de materialen die je gebruikt (of nabootst). Een betonnen vloer is daar een goed voorbeeld van. Maar die look kun je tegenwoordig ook krijgen met een gietvloer, PVC of vinyl… en zelfs met tapijt.

Hetzelfde geld voor een bakstenen muur. Die vind je niet zomaar in elk huis terug. Maar (foto)behang, of opzetplaten geven vaak al dezelfde sfeer. En hetzelfde geldt voor hout: zolang het onbewerkt en ruw is, is het eigenlijk goed.

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP