Typisch Industrieel

Typisch Industrieel

Je hoeft niet in een oud fabriekspand, school of loft te wonen om die stoere industriële stijl bij jou thuis te krijgen. Zolang je een aantal basiselementen aanhoudt, tover je elk huis om in een industrieel pand.

Wat geeft jouw ruimte de juiste uitstraling? Er is een aantal typisch industriële uitgangspunten: robuust, stoer en onafgewerkt. En dat vind je vooral terug in de materialen die je gebruikt (of nabootst). Een betonnen vloer is daar een goed voorbeeld van. Maar die look kun je tegenwoordig ook krijgen met een gietvloer, PVC of vinyl… en zelfs met tapijt.

Hetzelfde geld voor een bakstenen muur. Die vind je niet zomaar in elk huis terug. Maar (foto)behang, of opzetplaten geven vaak al dezelfde sfeer. En hetzelfde geldt voor hout: zolang het onbewerkt en ruw is, is het eigenlijk goed.

ACTUELE BLOGS

 • 4 October 2019 door ​Heleen van der Willigen
  Zomerkleur verovert de winter
  Lekker cocoonen op de bank en genieten van je pas geverfde muur in een warme kleur. Hoe haal jij de zomer binnen deze donkere dagen? Door muurverf van Mia Colore te gebruiken in trendy Italiaanse kleuren.
  NAAR DE BLOG +
 • 2 November 2018 door Kiki de Jong
  Met liefde voor Italië…
  Voor een Mediterraan gevoel in je eigen interieur, gebruik je de kalkverf of krijtverf van Mia Colore. Door de natuurlijke samenstelling en look heb je een unieke wandafwerking.
  NAAR DE BLOG +
 • 1 November 2018 door From Lucy with Love
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
TOP