Typisch Industrieel

Typisch Industrieel

Je hoeft niet in een oud fabriekspand, school of loft te wonen om die stoere industriële stijl bij jou thuis te krijgen. Zolang je een aantal basiselementen aanhoudt, tover je elk huis om in een industrieel pand.

Wat geeft jouw ruimte de juiste uitstraling? Er is een aantal typisch industriële uitgangspunten: robuust, stoer en onafgewerkt. En dat vind je vooral terug in de materialen die je gebruikt (of nabootst). Een betonnen vloer is daar een goed voorbeeld van. Maar die look kun je tegenwoordig ook krijgen met een gietvloer, PVC of vinyl… en zelfs met tapijt.

Hetzelfde geld voor een bakstenen muur. Die vind je niet zomaar in elk huis terug. Maar (foto)behang, of opzetplaten geven vaak al dezelfde sfeer. En hetzelfde geldt voor hout: zolang het onbewerkt en ruw is, is het eigenlijk goed.

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP