Wat is betonlook? 

Wat is betonlook? 

Stoer en strak, is dat een combinatie die je zoekt voor je interieur? Daar past een betonlook muur prima bij.

De naam zegt het eigenlijk al: betonlook is alles wat op beton lijkt of de uitstraling van beton heeft. Betonlook geeft een stoere uitstraling aan de muur of aan de vloer. 

Betonlook kun je in allerlei varianten krijgen voor vloer, meubels en muren. Heb jij een stoer interieur en wil je beton op de muur? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om die betonlook te creëren. Maar je kiest natuurlijk de gemakkelijkste en beste manier.

Onze Sempre Stucco is een minerale verf die je simpel met een blokkwast aanbrengt op een gladde muur. Die muur is dan wel voorgestreken met onze speciale Muro di Primer. Zo maak je in een handomdraai van een kale muur een stoere, industriële betonlook muur.

Door de muur af te werken met onze speciale wax of matte vernis is deze betonlook muur uitstekend geschikt voor keuken of badkamer!
 

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP