Multiplo: vloerverf en interieurverf

Multiplo: vloerverf en interieurverf

Welk hout je in huis ook onder handen wilt nemen, met Multiplo geef je alles een hele nieuwe look. In combinatie met onze primer is er geen extra afwerklaag nodig. Hout en zelfs beton geef je in een handomdraai een prachtige en natuurlijke kleur. Bovendien is deze binnenverf zeer slijtvast. Jij hoeft alleen maar je eigen creativiteit mee te brengen.

Multiplo is een watergedragen lakverf op basis van PU-acrylaathars. De lak is voor binnen gebruik en heeft een zijdematte uitstraling.

Deze unieke verf kenmerkt zich door de zeer sterke en slijtvaste eigenschappen. Die maken dan ook dat Multiplo op diverse ondergronden is toe te passen. Alle houtwerk binnen, zoals kozijnen en deuren. Maar ook meubels, houten vloeren, plinten en trappen. En ben je uitgekeken op je keukenkastjes? Dan creeer je hiermee weer een heel nieuwe look! Bovendien is deze verf ook zeer geschikt voor voorbereide betonnen vloeren en oude verflagen in goede conditie.

Vloerverf inspiratie

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP