Multiplo: vloerverf en interieurverf

Multiplo: vloerverf en interieurverf

Welk hout je in huis ook onder handen wilt nemen, met Multiplo geef je alles een hele nieuwe look. In combinatie met onze primer is er geen extra afwerklaag nodig. Hout en zelfs beton geef je in een handomdraai een prachtige en natuurlijke kleur. Bovendien is deze binnenverf zeer slijtvast. Jij hoeft alleen maar je eigen creativiteit mee te brengen.

Multiplo is een watergedragen lakverf op basis van PU-acrylaathars. De lak is voor binnen gebruik en heeft een zijdematte uitstraling.

Deze unieke verf kenmerkt zich door de zeer sterke en slijtvaste eigenschappen. Die maken dan ook dat Multiplo op diverse ondergronden is toe te passen. Alle houtwerk binnen, zoals kozijnen en deuren. Maar ook meubels, houten vloeren, plinten en trappen. En ben je uitgekeken op je keukenkastjes? Dan creeer je hiermee weer een heel nieuwe look! Bovendien is deze verf ook zeer geschikt voor voorbereide betonnen vloeren en oude verflagen in goede conditie.

Vloerverf inspiratie

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP