Multiplo: vloerverf en interieurverf

Multiplo: vloerverf en interieurverf

Verf je trap, houten vloer, betonnen vloer maar ook je (keuken)kastjes in een natuurlijke nieuwe kleur met Multiplo. Voor optimale hechting gebruik je Multiplo in combinatie met Universale Primer. Dit geeft een langdurig, slijtvast resultaat. Jij hoeft alleen maar je eigen creativiteit mee te brengen.

Multiplo is een watergedragen lakverf. De lak is voor binnen, met een matte uitstraling.

Deze unieke verf kenmerkt zich door de zeer sterke en slijtvaste eigenschappen. Die maken dan ook dat Multiplo op diverse ondergronden is toe te passen. Alle houtwerk binnen, met name houten vloeren, plinten en trappen. Maar ook meubels, kozijnen en deuren. En ben je uitgekeken op je keukenkastjes? Dan creëer je hiermee weer een heel nieuwe look! Bovendien is deze verf ook zeer geschikt voor voorbereide betonnen vloeren en oude verflagen in goede conditie. Gebruik altijd de Universale Primer in combinatie met Multiplo vloer- en trapverf voor een optimale hechting en een langdurig en duurzaam resultaat.

Vloerverf inspiratie

ACTUELE BLOGS

 • 13 april 2022 door Rianne Visser
  Speels effect op de muur met kalkverf
  Betonlook, ik heb er een obsessie mee! Ik vind de kleur nuances zo mooi en ben echt verliefd op het effect. Ik ging dus aan de slag met de kalkverf van Mia Colore.
  NAAR DE BLOG +
 • 22 september 2020 door Danielle Duijn
  Mijn eerste kalkverf ervaring...
  Die poederachtige kalkverf muren uit de woonbladen zagen er zo prachtig uit, dat ik de knoop heb doorgehakt. Maar vervolgens zat ik thuis met een pot mooie kalkverf, en vroeg ik me opeens af of het eigenlijk wel over behang heen kan…
  NAAR DE BLOG +
 • 9 juni 2020 door Danielle Duijn
  Kast verven met lak: hoe doe je dat?
  Een oude kast een tweede leven geven, dat is een leuke klus die veel mensen oppakken. Maar welke verf van Mia Colore kun je hier het beste voor gebruiken?
  NAAR DE BLOG +
Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP