Mediterraanse muurverf Stucco Sempre

Mediterraanse muurverf Stucco Sempre

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Met een unieke mediterraanse uitstraling of stoere betonlook? Dan kies je voor Stucco Sempre. Muren krijgen hiermee een krachtige, maar daarnaast ook zachte uitstraling met kleurnuances. Aan de basis van deze unieke wandafwerking liggen de Venetiaanse gestucte wanden.

 

Sempre staat voor ‘altijd’ in het Italiaans en is dus een ‘tijdloos’ product. Met een unieke, maar vooral krachtige uitstraling, is Stucco Sempre een bijzondere wandafwerking. Stucco Sempre is 100% mineraal waardoor het een enorm pure uitstraling heeft en de rijke Venetiaanse stucco-wanden weet te evenaren. 

Wij maken Stucco Sempre op traditionele wijze. Dat zie je vooral terug in de fraaie kleurschakeringen. Kies uit een van de vele Italiaanse kleuren bij jouw Mia Colore dealer. 
Stucco Sempre is een 100% minerale verf. Gebruik deze muurverf daarom altijd in combinatie met Muro di Primer voor een goede hechting. Stucco Sempre dankt zijn look aan de wijze van aanbrengen met de Sempre spatel.

Dit product is leverbaar in 13 landelijke Italiaanse tinten

Extra informatie

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP