Verf Sempre Stucco

Verf Sempre Stucco

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Met een unieke betonlook? Dan kies je voor Sempre Stucco. Jouw muren krijgen hiermee een krachtig, maar toch bijna aaibaar resultaat. Deze ecologische verf is in dertien rustieke kleuren te krijgen. Aan de basis van dit unieke product liggen de Venetiaanse gestucte wanden.

Sempre staat voor ‘altijd’ in het Italiaans en is dus een ‘tijdloos’ product. Met een unieke, maar vooral krachtige uitstraling, is Sempre een bijzondere wandafwerking. Sempre is 100% mineraal en ecologisch waardoor het een enorm pure uitstraling heeft en de rijke Venetiaanse stucco-wanden weet te evenaren.

Wij maken onze verf Sempre Stucco op traditionele wijze. En dat zie je vooral terug in de fraaie kleurschakeringen, en een gemarmerde, en voelbare, zijdezachte uitstraling. Kies uit één van de dertien stijlvolle, Italiaanse kleuren bij jouw Mia Colore-dealer.

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP