Met liefde voor Italië…

Met liefde voor Italië…

gepost door / vrijdag, 2 november 2018

Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.

Als ik aan Italië denk, dan mijmer ik weg en zie flarden van het heerlijke eten, ruik de geur van olijfolie en hoor temperamentvolle gesprekken. Ik zie het diverse landschap en voel het Mediterrane klimaat…Zou ik Italië in een woord moeten omschrijven, dan is dat ‘Passie’.

Al deze elementen zie ik ook terugkomen bij het kleurenpalet van Mia Colore. Mooie kalk- en krijtverven. Gemaakt met liefde voor de natuur, en uiteraard met liefde voor Italië. Met natuurlijke pigmenten voor een nog intensere kleurbeleving. Het draait allemaal om gevoel… je thuis voelen. Of eigenlijk: het heerlijke gevoel van thuiskomen! En dan maakt het niet uit of dat hier is, of thuiskomen in ‘La Dolce Italia’.

De inspiratiebron voor de verven van Mia Colore is de Italiaanse natuur gecombineerd met de cultuur. De diepe kleuren die het landschap biedt – azuurblauwe zee, pijnbomen en de bijna koperkleurige ondergaande zon - worden gecompleteerd met zachte pastels van Venetiaanse Fresco’s. En zo waan je je in vervlogen tijden van Michelangelo of Filippino Lippi. Wat kleur al niet kan doen… (Foto: Abbey Lane)

Het leuke van deze verflijn is niet alleen het bijzondere kleurenpalet, maar ook dat alle kleuren in vrijwel alle woonstijlen terugkomen. Niet alleen op muren en meubels, maar ook de vloerverf past naadloos bij elke stijl. En zo haal je dus een vleugje Italië binnen in elk huis…

ACTUELE BLOGS

 • 4 October 2019 door ​Heleen van der Willigen
  Zomerkleur verovert de winter
  Lekker cocoonen op de bank en genieten van je pas geverfde muur in een warme kleur. Hoe haal jij de zomer binnen deze donkere dagen? Door muurverf van Mia Colore te gebruiken in trendy Italiaanse kleuren.
  NAAR DE BLOG +
 • 2 November 2018 door Kiki de Jong
  Met liefde voor Italië…
  Voor een Mediterraan gevoel in je eigen interieur, gebruik je de kalkverf of krijtverf van Mia Colore. Door de natuurlijke samenstelling en look heb je een unieke wandafwerking.
  NAAR DE BLOG +
 • 1 November 2018 door From Lucy with Love
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
TOP