Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.

Kleuren zijn vooral pastels en lichtere kleuren, vaak gecombineerd met kant en zachte materialen. 
Bij de romantische woonstijl gaat het vooral om de details. Sfeerhoekjes, brocante en gebloemd serviesgoed worden gecombineerd met kalkverf, eigentijds servies en grappige items zoals oude scharen, paspoppen, en andere brocante accessoires.
Typisch romantisch zijn ook: sidetable, shutters, schemerlamp met stoffen kap, kroonluchter van glas, vitrinekast, linnen beddengoed met een kanten rand of ruche, wollen plaids, gestoffeerde meubels of een witgeschilderde vloer.

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP