Je meubels schilderen met krijtverf

Je meubels schilderen met krijtverf

Krijtverf wordt vaak gebruikt op meubels door de authentieke uitstraling. Onze krijtverf is zeer mat, heeft een poederige uitstraling en is eenvoudig te verwerken.

Omdat krijtverf zo gemakkelijk in het gebruik is, kun je in een handomdraai verouderde effecten aanbrengen. Je kunt de verf ook prachtig patineren met een blanke of gekleurde was. 

Omdat krijtverf zeer mat is staat deze meer open dan een lakverf. Hierdoor kunnen slijtplekken sneller zichtbaar worden. Dit voorkom je eenvoudig door de krijtverf op meubels te voorzien van matte vernis: Vernici. Dit is een uitstekende beschermlaag die de fraaie uitstraling van krijtverf respecteert.  

Extra informatie

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP