Hoe onderhoud en  bescherm je krijtverf?

Hoe onderhoud en bescherm je krijtverf?

Krijtverf is een zeer praktische soort muurverf. Krijtverven geven niet af, zijn goed schoon te maken en eenvoudig in onderhoud.

Krijtverf van Mia Colore is afneembaar (met vochtige doek). Bij beschadiging is krijtverf eventueel bij te werken, maar er is dan wel altijd een kans op kleurverschil.  
 
Bescherming van de muur
Krijtverf muren of wanden beschermen tegen grotere hoeveelheden water, vetten, zuren en andere vervuilingen? Dat kan! Met een beschermingslaag van matte vernis: Vernici van Mia Colore. Deze matte vernis is speciaal ontwikkeld voor Mia Colore kalk- en krijtverven om goede bescherming te bieden zonder dat deze afbreuk doet aan de matte uitstraling.

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP