Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis? Een natuurlijke woonstijl is eenvoudig en robuust, met liefde voor pure vormen, materialen en kleuren.

De kleuren die hierbij passen zijn uiteraard gebaseerd op kleuren uit de natuur: zand, leem, grijs- en groentinten. Combineer die met natuurlijke materialen, zo onbehandeld mogelijk, en je haalt buiten naar binnen en je creëert natuur in je eigen huis.

Het spreekt voor zich dat ook dessins voor deze woonstijl kenmerkend zijn. Denk hierbij aan natuur (bladmotieven, vogels, vlinders) en folklore. Visioenen van een woonboerderij of blokhut komen voorbij... en vergeet vooral het groen zelf niet naar binnen te halen. Planten mogen: in alle soorten en maten!

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP