Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis? Een natuurlijke woonstijl is eenvoudig en robuust, met liefde voor pure vormen, materialen en kleuren.

De kleuren die hierbij passen zijn uiteraard gebaseerd op kleuren uit de natuur: zand, leem, grijs- en groentinten. Combineer die met natuurlijke materialen, zo onbehandeld mogelijk, en je haalt buiten naar binnen en je creëert natuur in je eigen huis.

Het spreekt voor zich dat ook dessins voor deze woonstijl kenmerkend zijn. Denk hierbij aan natuur (bladmotieven, vogels, vlinders) en folklore. Visioenen van een woonboerderij of blokhut komen voorbij... en vergeet vooral het groen zelf niet naar binnen te halen. Planten mogen: in alle soorten en maten!

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
TOP