Multiplo aanbrengen op hout

Multiplo aanbrengen op hout

Het leuke van deze verf is dat je zelf helemaal bepaalt voor welke kleur je gaat. Wel de warmte van hout, maar dan in jouw kleur? Dat kan. Multiplo kan namelijk op elk houten interieur, trap of houtvloer. Dus ook als je bent uitgekeken op je houten keukenkastjes, dan kun je met deze verf een hele metamorfose bereiken.

Schuur het hout en zorg dat het oppervlak schoon en stofvrij is. Plaats 1 laag Multiplo Primer. Het is aan te raden om tussen de lagen door licht op te schuren, stofvrij te maken en eventuele oneffenheden te verwijderen alvorens de volgende laag aan te brengen. Het hout mag max. 16% vocht bevatten. Af te lakken met minimaal 2 lagen Multiplo.

Deze binnenverf is verkrijgbaar in 67 unieke Mia Colore-kleuren en kan bovendien in maar liefst 32.000 andere kleuren worden gemengd. Zo heb je de perfecte verf in jouw favoriete kleur! En dat voor op alle hout in je huis!
 

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP