Trakteer hout op onze lak

Trakteer hout op onze lak

Deze lakverf op waterbasis (Navigabile Vernice) is verkrijgbaar in alle Mia Colore kleuren. Navigabile Vernice heeft een zijdeglans uitstraling en staat garant voor een uitstekende dekking.

Lakverf op waterbasis
Navigabile Vernice is een lakverf op waterbasis die een zijdeglans uitstraling heeft. De lakverf is geschikt om zowel buiten als binnen te gebruiken, heeft een uitstekende dekking en is uniek door de hoge krasvastheid en het gebruiksgemak. 

Wat je ook wilt aflakken, voor een mooi en dekkend eindresultaat kies je Navigabile Vernice. Gebruik voordat je Navigabile Vernice aanbrengt eerst altijd Universale Primer voor een optimale hechting en een langdurig duurzaam resultaat. 

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP