Krijtverf is extreem mat en dekt zeer goed

Krijtverf is extreem mat en dekt zeer goed

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke, minerale krijtverf? Die zowel geschikt is voor muren als voor meubels? Dan biedt onze extreem matte krijtverf alle mogelijkheden. Voor elke woonstijl is een unieke selectie van kleuren gekozen. En zit jouw kleur er niet bij? Dan mengen we het voor je in één van de vele andere kleuren.

Onze krijtverf is in maar liefst 67 unieke kleuren te krijgen, geproduceerd volgens een eeuwenoude, Italiaanse traditie.  
Gesso Vernice krijtverf heeft een optimale dekking en is milieuvriendelijk. Daarnaast is de verf bovendien reukarm, gemakkelijk te verwerken en goed dekkend. 

Krijtverf inspiratie

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP