Krijtverf is mat en fluweelachtig

Krijtverf is mat en fluweelachtig

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke, minerale krijtverf? Die zowel geschikt is voor muren als voor meubels? Dan biedt onze ultramatte krijtverf alle mogelijkheden. Voor elke woonstijl is een unieke selectie van kleuren gekozen. En zit jouw kleur er niet bij? Dan mengen we het voor je in één van de 32.000 andere kleuren.

Onze krijtverf is in maar liefst 67 unieke kleuren te krijgen, geproduceerd volgens een eeuwenoude, Italiaanse traditie.  
Krijtverf bestaat 100% uit natuurlijke pigmenten. Deze unieke samenstelling zorgt voor een aantal goede eigenschappen: optimale dekking, gemakkelijk afneembaar en milieuvriendelijk. Onze krijtverf is bovendien reukarm, gemakkelijk te verwerken, afwasbaar en goed dekkend. De vochtregulerende en ademende eigenschappen zijn ideaal voor het gebruik op muren en meubels in elke kamer.  

Krijtverf inspiratie

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP