Kleur en materiaal Romantisch

Kleur en materiaal Romantisch

Om deze sfeervolle uitstraling te bereiken, kies je voor warme naturellen zoals zandkleuren en aardetinten. Veel voorkomende kleuren zijn gebroken wit, beige, taupe en warm-grijs. En dan vaak met een matte afwerking.

De kleur oudroze zie je vaak terugkomen in een romantisch of landelijk interieur. En wat dacht je van ton-sur-ton? Een beperkt kleurpalet uit dezelfde kleurfamilie. Zoals poederachtige tinten, vergrijsde kleuren, pastellen en naturellen.
 
Voor de materialen is er een rijke keuze. Van glanzend satijn tot zijde en linnen, maar ook fijne gecapitonneerde stoffen. Andere materialen zijn grof hout en matte krijt- of kalkverf. Wil je meer landelijk? Dan gebruik je dezelfde basis qua kleur en meubels, maar dan werk je meer met effen stoffen en vachten.

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP