Kleur en materiaal Klassiek

Kleur en materiaal Klassiek

Kleur- en materiaalgebruik is erg persoonlijk. En dat geldt zeker bij deze woonstijl. En hoewel het prima past, is een dieppaarse muur, net als een marmeren tafel, natuurlijk wel een smaakbepaler.

Bij kleur gaat het erom dat je je thuis voelt. Werk daarom met donkere kleuren die bij je passen: grijs-, zwart- en bruintinten, maar ook donkerrood en donkerblauw geven een chique en warm gevoel. Natuurlijk afgestemd op de rest van je interieur. Een goudkleurige veloursbank is weliswaar hip, maar kan niet met alle kleuren gecombineerd worden.
 
Materialen die bij Klassiek horen zijn vooral luxe. Stoffen als fluweel, linnen en damast. Maar ook veel (donker) hout en doorleefd leder afgewisseld – of juist aangevuld – met
marmer, goud, zilver en brons. Ronde vormen passen heel goed bij deze stijl, maar ook prints met veren of krokodillenhuidstructuur. Kortom, je kunt het zo klassiek maken als je wilt!
 
 
 

ACTUELE BLOGS

 • 4 October 2019 door ​Heleen van der Willigen
  Zomerkleur verovert de winter
  Lekker cocoonen op de bank en genieten van je pas geverfde muur in een warme kleur. Hoe haal jij de zomer binnen deze donkere dagen? Door muurverf van Mia Colore te gebruiken in trendy Italiaanse kleuren.
  NAAR DE BLOG +
 • 2 November 2018 door Kiki de Jong
  Met liefde voor Italië…
  Voor een Mediterraan gevoel in je eigen interieur, gebruik je de kalkverf of krijtverf van Mia Colore. Door de natuurlijke samenstelling en look heb je een unieke wandafwerking.
  NAAR DE BLOG +
 • 1 November 2018 door From Lucy with Love
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
TOP