Kleur en materiaal Industrieel

Kleur en materiaal Industrieel

De materialen zijn ruw, robuust en rauw te noemen. Het liefste onbewerkt, of zelfs met roest. Het gaat om de combinatie.

Alleen metaal en beton geeft misschien een wat kil uiterlijk, maar door deze materialen te combineren met het juiste hout, wordt de uitstraling alweer een stuk ‘zachter’ en warmer. Uiteindelijk kies jij wat bij je past!
 
Bij de industriële woonstijl kun je uitgaan van een aantal basiskleuren: zwart, wit- en grijstinten. Heel neutraal dus. Toch is niets minder waar. Hoewel de kleuren van de materialen leidend zijn, kun je er toch voor kiezen om zelf kleur toe te voegen. Legergroen, bruin of andere aardetinten zijn allemaal geoorloofd; zowel in woonaccessoires als op de muur. Maar accenten in felle kleuren mogen ook zeker!

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP