Kleur en materiaal Industrieel

Kleur en materiaal Industrieel

De materialen zijn ruw, robuust en rauw te noemen. Het liefste onbewerkt, of zelfs met roest. Het gaat om de combinatie.

Alleen metaal en beton geeft misschien een wat kil uiterlijk, maar door deze materialen te combineren met het juiste hout, wordt de uitstraling alweer een stuk ‘zachter’ en warmer. Uiteindelijk kies jij wat bij je past!
 
Bij de industriële woonstijl kun je uitgaan van een aantal basiskleuren: zwart, wit- en grijstinten. Heel neutraal dus. Toch is niets minder waar. Hoewel de kleuren van de materialen leidend zijn, kun je er toch voor kiezen om zelf kleur toe te voegen. Legergroen, bruin of andere aardetinten zijn allemaal geoorloofd; zowel in woonaccessoires als op de muur. Maar accenten in felle kleuren mogen ook zeker!

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP