Kleur en materiaal Basic

Kleur en materiaal Basic

Het leuke van deze woonstijl is eigenlijk dat het niet helemaal vastligt. Het is aan jou om Basic een geheel eigen ‘touch’ te geven. Dat kun je vooral doen met het gebruik van natuurlijke materialen.

Hout, linnen en beton zijn typerend, maar hoe je die toepast is helemaal aan jou: een betonnen muur of juist een betonnen vloer? Houten meubels of een houten vloer? Jij mag het zeggen.
 
De kleuren die we gebruiken zijn neutraal: naturel, grijs- en wittinten. Eventueel met een zwart accent, denk eens aan zwarte kozijnen binnen… Wij hebben alvast onze kleuren die binnen Basic vallen voor je uitgezocht en hier neergezet…
 
 

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP