Duurzaam en milieuvriendelijk

Duurzaam en milieuvriendelijk

Zoek je een milieuvriendelijke muurverf? Die een authentieke look heeft? Dan zit je met de kalkverf van Mia Colore goed.

Wil je graag goed zijn voor het milieu en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achterlaten? Ook dan is kalkverf een goede keuze. Kalkverf is 100% natuurlijk en dus milieuvriendelijk en recyclebaar. Dat betekent geen synthetische stoffen in de kalkverf, zoals bij andere muurverven vaak wel het geval is.

Kalkverf is bovendien volledig recyclebaar. Dat is dan ook het voornaamste verschil met ‘gewone’ muurverven. Het bindmiddel van kalkverf is gebluste kalk terwijl dat bij andere muurverven latex of acryl is. Dit zijn synthetische stoffen die een soort film leggen op de muur. Daarmee sluiten muurverven de muur af, terwijl kalkverf zo open is dat de muur vrij blijft ‘ademen’.

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP