Onderhoud van de Kalkverf

Onderhoud van de Kalkverf

Het onderhoud van kalkverf is eigenlijk simpel. Je doet niets. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt de kleurnuance alleen maar mooier en authentieker... zoals de Italiaanse fresco’s.

De verf heeft veel bijzondere eigenschappen en is daardoor eenvoudig te onderhouden. Dat maakt dat onze kalkverf voor alle ruimtes geschikt is. Zelfs voor natte ruimtes, zoals een badkamer of toilet, is kalkverf een mooie oplossing. We raden het overigens af om de kalkverf te gebruiken rond het bad of de douche, dit kan namelijk vlekken veroorzaken.

Hoewel onze kalkverf niet afgeeft, is het niet afwasbaar. Je kunt de geverfde oppervlakte wel goed beschermen. Hiervoor gebruik je de matte vernis – Vernici. Deze vernis is goed af te nemen en doet geen afbreuk aan het unieke uiterlijk van de Mia Colore kalkverf.

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP