Interieur Natuur

Interieur Natuur

Nu is een blokhut misschien een stapje te ver. Maar je in een boerderij wanen… dat moet toch mogelijk zijn. Maar hoe vertaalt zich dat naar je interieur? Als we natuurlijke materialen als uitgangspunt nemen, dan moet dat wel ‘passen’; een houten of stenen bank is niet echt een goed idee.

Maar een bank met een katoenen of linnen bekleding in een rustig kleur is natuurlijk prima. Style de bank af met kussens met botanische prints, een wollen plaid of een schapenvacht. Ook mooi is een juten vloerkleed en in de hoek, naast de bank en op de kast staan groene planten.
 
De meubels zijn van hout. Welke soort, dat is aan jou. Zolang je maar het ruwe en natuurlijke karakter goed kunt zien. Nerven en oneffenheden zijn eigenlijk een must! Ook sloophout of steigerhout heeft een mooie doorleefde uitstraling en is het ideale materiaal voor een bijzettafel of kastje.
 
Bij de natuurlijke woonstijl zie je ook Scandinavisch design terug. Waarom? Omdat het van hout is en met liefde voor de natuur is gemaakt. Dat combineert dus prima!

ACTUELE BLOGS

 • 13 april 2022 door Rianne Visser
  Speels effect op de muur met kalkverf
  Betonlook, ik heb er een obsessie mee! Ik vind de kleur nuances zo mooi en ben echt verliefd op het effect. Ik ging dus aan de slag met de kalkverf van Mia Colore.
  NAAR DE BLOG +
 • 22 september 2020 door Danielle Duijn
  Mijn eerste kalkverf ervaring...
  Die poederachtige kalkverf muren uit de woonbladen zagen er zo prachtig uit, dat ik de knoop heb doorgehakt. Maar vervolgens zat ik thuis met een pot mooie kalkverf, en vroeg ik me opeens af of het eigenlijk wel over behang heen kan…
  NAAR DE BLOG +
 • 9 juni 2020 door Danielle Duijn
  Kast verven met lak: hoe doe je dat?
  Een oude kast een tweede leven geven, dat is een leuke klus die veel mensen oppakken. Maar welke verf van Mia Colore kun je hier het beste voor gebruiken?
  NAAR DE BLOG +
Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP