Interieur Natuur

Interieur Natuur

Nu is een blokhut misschien een stapje te ver. Maar je in een boerderij wanen… dat moet toch mogelijk zijn. Maar hoe vertaalt zich dat naar je interieur? Als we natuurlijke materialen als uitgangspunt nemen, dan moet dat wel ‘passen’; een houten of stenen bank is niet echt een goed idee.

Maar een bank met een katoenen of linnen bekleding in een rustig kleur is natuurlijk prima. Style de bank af met kussens met botanische prints, een wollen plaid of een schapenvacht. Ook mooi is een juten vloerkleed en in de hoek, naast de bank en op de kast staan groene planten.
 
De meubels zijn van hout. Welke soort, dat is aan jou. Zolang je maar het ruwe en natuurlijke karakter goed kunt zien. Nerven en oneffenheden zijn eigenlijk een must! Ook sloophout of steigerhout heeft een mooie doorleefde uitstraling en is het ideale materiaal voor een bijzettafel of kastje.
 
Bij de natuurlijke woonstijl zie je ook Scandinavisch design terug. Waarom? Omdat het van hout is en met liefde voor de natuur is gemaakt. Dat combineert dus prima!

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP