Interieur Klassiek

Interieur Klassiek

Je kunt je inrichting zo klassiek maken als je zelf wilt. Ga je helemaal voor krullen en marmer? Dat kan. Of kies je voor een combinatie met moderne elementen? Een antieke tafel met trendy stoelen bijvoorbeeld.

Ook kroonluchters mogen niet ontbreken bij deze woonstijl. En dan kun je natuurlijk een kristallen versie nemen, maar tegenwoordig zijn er ook kunststof varianten met een knipoog naar vroeger en dus in een hipper jasje.
 
Heb je een open haard? Dan is die het middelpunt van je huis. Daar staan gecapitonneerde lederen stoelen voor. En voor de ramen hangen gordijnen waar je niet omheen kunt en die een gevoel van luxe uitstralen. Je kiezen voor een zware, donkere stof zoals velours en damast of juist een lichte transparante stof met bloempatronen, barok of dierenprints.
 
We zitten op een grote bank van velours, linnen of fluweel. Maar een doorleefde Chesterfield bank misstaat natuurlijk ook niet. Je eet aan een ronde, donkere tafel, eventueel met een marmeren blad. En om je klassieke interieur meer warmte te geven, leg je als finishing touch een antiek Perzisch tapijt op de vloer.

ACTUELE BLOGS

 • 4 October 2019 door ​Heleen van der Willigen
  Zomerkleur verovert de winter
  Lekker cocoonen op de bank en genieten van je pas geverfde muur in een warme kleur. Hoe haal jij de zomer binnen deze donkere dagen? Door muurverf van Mia Colore te gebruiken in trendy Italiaanse kleuren.
  NAAR DE BLOG +
 • 2 November 2018 door Kiki de Jong
  Met liefde voor Italië…
  Voor een Mediterraan gevoel in je eigen interieur, gebruik je de kalkverf of krijtverf van Mia Colore. Door de natuurlijke samenstelling en look heb je een unieke wandafwerking.
  NAAR DE BLOG +
 • 1 November 2018 door From Lucy with Love
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
TOP