Interieur Klassiek

Interieur Klassiek

Je kunt je inrichting zo klassiek maken als je zelf wilt. Ga je helemaal voor krullen en marmer? Dat kan. Of kies je voor een combinatie met moderne elementen? Een antieke tafel met trendy stoelen bijvoorbeeld.

Ook kroonluchters mogen niet ontbreken bij deze woonstijl. En dan kun je natuurlijk een kristallen versie nemen, maar tegenwoordig zijn er ook kunststof varianten met een knipoog naar vroeger en dus in een hipper jasje.
 
Heb je een open haard? Dan is die het middelpunt van je huis. Daar staan gecapitonneerde lederen stoelen voor. En voor de ramen hangen gordijnen waar je niet omheen kunt en die een gevoel van luxe uitstralen. Je kiezen voor een zware, donkere stof zoals velours en damast of juist een lichte transparante stof met bloempatronen, barok of dierenprints.
 
We zitten op een grote bank van velours, linnen of fluweel. Maar een doorleefde Chesterfield bank misstaat natuurlijk ook niet. Je eet aan een ronde, donkere tafel, eventueel met een marmeren blad. En om je klassieke interieur meer warmte te geven, leg je als finishing touch een antiek Perzisch tapijt op de vloer.

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP