Interieur Industrieel

Interieur Industrieel

Het leuke van deze woonstijl is dat je helemaal zelf bepaalt hoe je inricht. Inrichting is natuurlijk altijd al een kwestie van smaak, maar het industriële interieur kenmerkt zich ook door een vintage tintje.

Rauwe materialen zoals steigerbuizen, metaal, onbewerkt hout en versleten leder zorgen voor mooie eyecatchers in de ruimte. Nee, geen gewone deuren, maar metalen schuifdeuren of een tafel met houten blad en metalen poten. Een vintage lederen bank, nieuw of gewoon van Marktplaats, en stoere fabriekslampen. Maar ook een designstuk is meer dan welkom, afgewisseld met een letterbak uit vervlogen tijden. 

En wil je het echt über-industrieel? Dan kun je denken aan metalen kasten zoals lockers, apothekerskasten of oude schoolstoelen om je eettafel. En je laat natuurlijk die oude bakstenen muur precies zoals ie is.

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP