Tips voor het beste resultaat

Tips voor het beste resultaat

Sempre! kan eenvoudig met een gewone blokkwast of roller worden aangebracht. Sempre! is een minerale verf en heeft voor de hechting de juiste bijbehorende primer nodig. De Muro di Primer van Mia Colore. Voor het mooiste resultaat gebruik je primer in dezelfde kleur als de Sempre!, dat maakt het verwerken van de Sempre! ook veel makkelijker. Sempre! heeft een gladde ondergrond nodig . Oneffenheden, die uit het oppervlakte steken, verhinderen het uitspatelen van de verf waardoor er geen top eind resultaat is.

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP