Multiplo in meer lagen aanbrengen

Multiplo in meer lagen aanbrengen

Voordat je begint met Multiplo heb je al het nodige voorbereidingswerk gedaan. Vetvrij maken, schuren, stofvrij maken, primer aangebracht. Kortom: de omstandigheden zijn ideaal om te gaan verven.

Breng na de primerlaag de Multiplo in minimaal twee lagen aan. Hoe meer dunne lagen, hoe duurzamer de verf is. Bij toepassing op vloeren raden wij tenminste 2 à 3 lagen aan. Dit voor een optimaal resulaat en een vloer waar je jarenlang plezier van hebt. 

Roer de verf van te voren goed door en controleer de kleur. Heb je meerdere blikken? Dan is het verstandig om de blikken samen te voegen en te mengen. Hierdoor voorkom een eventueel kleurverschil. 

Andere tips zijn nog: schilder nooit in direct zonlicht en schilder altijd van een droog naar een nat (eerder geschilderd) oppervlak.

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP