Multiplo in meer lagen aanbrengen

Multiplo in meer lagen aanbrengen

Voordat je begint met Multiplo heb je al het nodige voorbereidingswerk gedaan. Vetvrij maken, schuren, stofvrij maken, primer aangebracht. Kortom: de omstandigheden zijn ideaal om te gaan verven.

Breng na de primerlaag de Multiplo in minimaal twee lagen aan. Hoe meer dunne lagen, hoe duurzamer de verf is. Bij toepassing op vloeren raden wij tenminste 2 à 3 lagen aan. Dit voor een optimaal resulaat en een vloer waar je jarenlang plezier van hebt. 

Roer de verf van te voren goed door en controleer de kleur. Heb je meerdere blikken? Dan is het verstandig om de blikken samen te voegen en te mengen. Hierdoor voorkom een eventueel kleurverschil. 

Andere tips zijn nog: schilder nooit in direct zonlicht en schilder altijd van een droog naar een nat (eerder geschilderd) oppervlak.

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP