Onze kalkverf heeft de beste eigenschappen

Onze kalkverf heeft de beste eigenschappen

Met onze 100% minerale, ecologische kalkverf creëer je een warme en unieke sfeer. Deze prachtige, milieuvriendelijke kalkverf - die wij op traditionele wijze maken - herken je aan de unieke kleurschakeringen, en de genuanceerde en poederige uitstraling. De verf zorgt voor een authentieke sfeer, die met de tijd mooier wordt. Maar er zijn nog meer voordelen.

Kalkverf - Calce Vernice, is één van de oudste en meest traditionele verfsoorten. De oorsprong gaat terug naar ver voor de geboorte van Christus. Mia Colore kalkverf is ‘ademend’, ecologisch en daarmee een milieuvriendelijk soort verf. Mia Colore kalkverf is 100% mineraal met natuurlijke pigmenten. 

De voordelen op een rijtje:

  • Uitstekende dekking
  • Zeer waterdamp doorlatend
  • Onbrandbaar
  • Bacterie- en schimmelwerend
  • Lage VOS (Vluchtige Organische Stoffen)

Welke woonstijl je ook hebt. Mia Colore kalkverf geeft elk interieur een unieke en warme uitstraling met deze verantwoorde kalkverf.

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP