Beton in de badkamer

Beton in de badkamer

Vandaag de dag kiezen veel mensen ook voor betonlook in de badkamer. En dat is niet zomaar. Deze unieke, natuurlijke wandafwerking geeft in je badkamer een luxueus gevoel.

Stoer en verfijnd tegelijk. Met de betonlook verf Sempre Stucco heb je binnen no-time die look op de wanden in je badkamer. Uiteraard moet je het dan wel behandelen met onze wax of vernis. Dan kan het goed tegen vocht.

En wist je dat Sempre Stucco in dertien fraaie, Italiaanse kleuren te krijgen is? Van het bekende betongrijs (wij noemen die kleur Stunning Grey) tot mooie bruintinten in lichte en donkere schakeringen. Maar ook beige en antraciet. Wil je echt anders dan anders, dan zijn de kleuren Sunglow en Chestnut gedurfde eyecatchers als het gaat om betonlook. 

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP