Betonlook en een industriële woonstijl 

Betonlook en een industriële woonstijl 

Een industriële woonstijl kenmerkt zich door robuuste en simpele materialen. De basis zoals hout, beton of metaal spelen bij deze woonstijl de hoofdrol.

Een betonnen vloer is op veel verschillende manieren te krijgen. Je kunt kiezen voor echt beton, en dat laten schuren en aflakken. Maar er zijn ook legio betonlook varianten. Bijvoorbeeld een pvc vloer met betonlook of vinyl. Ook een gietvloer behoort tot de mogelijkheden.

Maar wil je die robuuste betonlook op de muur? Dan kies je voor de beste oplossing: Sempre Stucco: een betonlook verf van Mia Colore. Gemakkelijk aan te brengen met een blokkwast of roller, maar wel een robuust betonlook resultaat op je muur. Het eindresultaat bepaal je zelf: een grove afwerking of een strakke betonlook.

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP