Basic woonstijl

Basic woonstijl

Een basic interieur straalt rust uit. Dat komt door het kleurgebruik; veelal vergrijsde tinten en er wordt weinig met accessoires gewerkt. De meubels moeten vooral gemakkelijk zijn. En een designstuk kan het statement van de ruimte zijn.

Rust dus. Niet te veel tierelantijnen; over elk lijstje, vaasje of kussentje wordt goed nagedacht. En rechten vormen hebben de voorkeur. Dat maakt dat deze woonstijl eigenlijk bij elke levensfase goed past. Of je nu net gaat samenwonen, of dat het derde kind op komst is, deze stijl past iedereen. Dat komt omdat je je eigen persoonlijkheid toevoegt.  

Basic woonstyle inspiratie

ACTUELE BLOGS

 • 8 November 2018 door From Lucy with Love, in Advies
  Een tweede leven voor woonaccessoires
  ‘Ik ben erg gek op de kleuren en producten van Mia Colore. Dit keer heb ik wat van mijn woonaccessoires in de metamorfose gegooid. Lees hier hoe ik dat heb gedaan.’
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Mia Colore-kleuren voor alle woonstijlen
  Mia Colore heeft vijf woonstijlen ontwikkeld en daaraan de eigen collectie kleuren gekoppeld. Zo word je alvast op weg geholpen met inspiratie voor een interieur dat bij jou past
  NAAR DE BLOG +
 • 3 October 2018 door Kiki de Jong, in Advies
  Met liefde voor Italië…
  Welke woonstijl je ook hebt, de verven van Mia Colore passen naadloos. Het uitgebreide kleurenpalet biedt verrassende, diepe kleuren, maar ook een keur aan zachte pastels.
  NAAR DE BLOG +
TOP