Basic woonstijl

Basic woonstijl

Een basic interieur straalt rust uit. Dat komt door het kleurgebruik; veelal vergrijsde tinten en er wordt weinig met accessoires gewerkt. De meubels moeten vooral gemakkelijk zijn. En een designstuk kan het statement van de ruimte zijn.

Rust dus. Niet te veel tierelantijnen; over elk lijstje, vaasje of kussentje wordt goed nagedacht. En rechte vormen hebben de voorkeur. Dat maakt dat deze woonstijl eigenlijk bij elke levensfase goed past. Of je nu net gaat samenwonen, of dat het derde kind op komst is, deze stijl past iedereen. Dat komt omdat je je eigen persoonlijkheid toevoegt.  

Basic woonstyle inspiratie

ACTUELE BLOGS

Woonstijl Natuur

Woonstijl Natuur

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis?
Woonstijl Modern

Woonstijl Modern

Strakke lijnen en ingetogen kleuren. Je zou een moderne woonstijl bijna minimalistisch kunnen noemen.
Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: kortom de basis van een lekker huis, dat is de woonstijl Basic.
Woonstijl Romantisch

Woonstijl Romantisch

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.
Woonstijl Industrieel

Woonstijl Industrieel

Deze trendy woonstijl is zeker geen eendagsvlieg en wint steeds meer terrein. Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen.
Woonstijl Klassiek

Woonstijl Klassiek

Ouderwets? Welnee! Oude meesters, donkere kleuren en rijke stoffen wissel je af met moderne elementen.
TOP