Wat is typisch Natuur

Ben je graag buiten, dicht bij de natuur? En heb je een voorliefde voor natuurlijke materialen, zonder al te veel opsmuk? Dan is dit de woonstijl die bij je pas.

Bij deze woonstijl zien we veel dessins: behang of stoffen met bladmotieven, vogels of vlinders, het mag allemaal. Maar ook boerenantiek: melkkrukjes, ladders uit de hooischuur en grove tafels of een houten vloer uit een oude boerderij, kalkverf of leemstuc. Als contrast kun je ook kiezen voor Scandinavisch design binnen deze woonstijl. Zweedse designers ontwerpen van nature al met respect voor de natuur!
 
Doordat natuurlijke kleuren de boventoon voeren, moet je wel opletten dat het niet te saai wordt. Kies eventueel voor een eyecatcher; een fotobehang met een mooie, natuurlijk afbeelding. Een ander pronkstuk kan een open haard zijn. De bijhorende houtblokken zijn voor deze woonstijl natuurlijk prachtige elementen.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.