Hoe herken je een moderne woonstijl?

Een moderne woonstijl kenmerkt zich door strakke lijnen, minimalisme en ruimtelijkheid. De kunst is echter om het niet kil te laten worden. Dit bereik je door te werken met neutrale kleuren zoals wit, grijs, zwart- en bruintinten, en daarmee contrast aan te brengen.

Een modern huis is strak ingericht. Rechte lijnen en prominente objecten, waarnaar de aandacht wordt toegeleid door het gebruik van rustige kleuren. Eigenlijk spreek je niet van kleuren, want het zijn vooral wit- grijs- en zwarttinten die de boventoon voeren (aangevuld met natuurlijk bruin). Echte kleur wordt pas toegevoegd bij het aankleden van de woning, met behulp van accessoires. Dat mogen dan ook best eye catchers zijn.

Een strak in de wand geplaatste haard bijvoorbeeld, met ruimtelijkheid als basis, kan minstens zo knus voelen als een warm chalet. Een moderne woonstijl kenmerkt zich dan ook vooral door sereniteit en klasse. Deze woonstijl maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals wol, zijde, hoogglans lakken en pronkstukken in de ruimte. 

Om de eenheid te bewaren, passen een betonlook- of houten vloer net zo goed in een modern interieur als grote tegels.  

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.