Kalkverf en krijtverf voor een Italiaans gevoel thuis

Voor een Mediterraan gevoel in je eigen interieur, gebruik je de kalkverf of krijtverf van Mia Colore. Door de natuurlijke samenstelling en look heb je een unieke wandafwerking.

Als ik aan Italië denk, dan mijmer ik weg en zie flarden van het heerlijke eten, ruik de geur van olijfolie en hoor temperamentvolle gesprekken. Ik zie het diverse landschap en voel het Mediterrane klimaat…Zou ik Italië in een woord moeten omschrijven, dan is dat ‘Passie’.

Al deze elementen zie ik ook terugkomen bij het kleurenpalet van Mia Colore. Mooie kalk- en krijtverven. Gemaakt met liefde voor de natuur, en uiteraard met liefde voor Italië. Met natuurlijke pigmenten voor een nog intensere kleurbeleving. Het draait allemaal om gevoel… je thuis voelen. Of eigenlijk: het heerlijke gevoel van thuiskomen! En dan maakt het niet uit of dat hier is, of thuiskomen in ‘La Dolce Italia’.

De inspiratiebron voor de verven van Mia Colore is de Italiaanse natuur gecombineerd met de cultuur. De diepe kleuren die het landschap biedt – azuurblauwe zee, pijnbomen en de bijna koperkleurige ondergaande zon - worden gecompleteerd met zachte pastels van Venetiaanse Fresco’s. En zo waan je je in vervlogen tijden van Michelangelo of Filippino Lippi. Wat kleur al niet kan doen… (Foto: Abbey Lane)

Het leuke van deze verflijn is niet alleen het bijzondere kleurenpalet, maar ook dat alle kleuren in vrijwel alle woonstijlen terugkomen. Niet alleen op muren en meubels, maar ook de vloerverf past naadloos bij elke stijl. En zo haal je dus een vleugje Italië binnen in elk huis…

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.