Kleur en materiaal bij een Klassieke woonstijl

Kiezen voor kleuren en materialen die bij jouw woonstijl passen, kan best lastig zijn. Hier een aantal tips.

Bij kleur gaat het erom dat je je thuis voelt. Werk daarom met donkere kleuren die bij je passen: grijs-, zwart- en bruintinten, maar ook donkerrood en donkerblauw geven een chique en warm gevoel. Natuurlijk afgestemd op de rest van je interieur. Een goudkleurige veloursbank is weliswaar hip, maar kan niet met alle kleuren gecombineerd worden.
 
Materialen die bij Klassiek horen zijn vooral luxe. Stoffen als fluweel, linnen en damast. Maar ook veel (donker) hout en doorleefd leder afgewisseld – of juist aangevuld – met
marmer, goud, zilver en brons. Ronde vormen passen heel goed bij deze stijl, maar ook prints met veren of krokodillenhuidstructuur. Kortom, je kunt het zo klassiek maken als je wilt!
 
 
 

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.