Kleuren en materialen Industriële woonstijl

Kleuren en materialen zijn bij deze woonstijl essentieel. Hoe pas je die toe en wat doe je vooral wel?

Alleen metaal en beton geeft misschien een wat kil uiterlijk, maar door deze materialen te combineren met het juiste hout, wordt de uitstraling alweer een stuk ‘zachter’ en warmer. Uiteindelijk kies jij wat bij je past!
 
Bij de industriële woonstijl kun je uitgaan van een aantal basiskleuren: zwart, wit- en grijstinten. Heel neutraal dus. Toch is niets minder waar. Hoewel de kleuren van de materialen leidend zijn, kun je er toch voor kiezen om zelf kleur toe te voegen. Legergroen, bruin of andere aardetinten zijn allemaal geoorloofd; zowel in woonaccessoires als op de muur. Maar accenten in felle kleuren mogen ook zeker!

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.