Duurzame muurverf dat is kalkverf

Zoek je een milieuvriendelijke muurverf? Die een authentieke look heeft? Dan zit je met de kalkverf van Mia Colore goed.

Wil je graag goed zijn voor het milieu en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achterlaten? Ook dan is kalkverf een goede keuze. Kalkverf is 100% natuurlijk en dus milieuvriendelijk en recyclebaar. Dat betekent geen synthetische stoffen in de kalkverf, zoals bij andere muurverven vaak wel het geval is.

Kalkverf is bovendien volledig recyclebaar. Dat is dan ook het voornaamste verschil met ‘gewone’ muurverven. Het bindmiddel van kalkverf is gebluste kalk terwijl dat bij andere muurverven latex of acryl is. Dit zijn synthetische stoffen die een soort film leggen op de muur. Daarmee sluiten muurverven de muur af, terwijl kalkverf zo open is dat de muur vrij blijft ‘ademen’.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.