Interieur bij een Natuurlijke woonstijl

Bij een natuurlijke woonstijl denk je al snel aan het gevoel van wonen in een boerderij of blokhut. Het buitenleven voelen, wind in de haren en omringd zijn door groen. Kortom: buiten naar binnen halen.

Maar een bank met een katoenen of linnen bekleding in een rustig kleur is natuurlijk prima. Style de bank af met kussens met botanische prints, een wollen plaid of een schapenvacht. Ook mooi is een juten vloerkleed en in de hoek, naast de bank en op de kast staan groene planten.
 
De meubels zijn van hout. Welke soort, dat is aan jou. Zolang je maar het ruwe en natuurlijke karakter goed kunt zien. Nerven en oneffenheden zijn eigenlijk een must! Ook sloophout of steigerhout heeft een mooie doorleefde uitstraling en is het ideale materiaal voor een bijzettafel of kastje.
 
Bij de natuurlijke woonstijl zie je ook Scandinavisch design terug. Waarom? Omdat het van hout is en met liefde voor de natuur is gemaakt. Dat combineert dus prima!

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.