Interieur bij een Klassieke woonstijl

Kroonluchters, oude meesters, donkere kleuren. Bij het moderne klassiek heb jij het voor het zeggen.

Ook kroonluchters mogen niet ontbreken bij deze woonstijl. En dan kun je natuurlijk een kristallen versie nemen, maar tegenwoordig zijn er ook kunststof varianten met een knipoog naar vroeger en dus in een hipper jasje.
 
Heb je een open haard? Dan is die het middelpunt van je huis. Daar staan gecapitonneerde lederen stoelen voor. En voor de ramen hangen gordijnen waar je niet omheen kunt en die een gevoel van luxe uitstralen. Je kiezen voor een zware, donkere stof zoals velours en damast of juist een lichte transparante stof met bloempatronen, barok of dierenprints.
 
We zitten op een grote bank van velours, linnen of fluweel. Maar een doorleefde Chesterfield bank misstaat natuurlijk ook niet. Je eet aan een ronde, donkere tafel, eventueel met een marmeren blad. En om je klassieke interieur meer warmte te geven, leg je als finishing touch een antiek Perzisch tapijt op de vloer.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.