Interieur bij een Industriële woonstijl

Welke elementen in je interieur zijn belangrijk voor deze stoere en robuuste woonstijl?

Rauwe materialen zoals steigerbuizen, metaal, onbewerkt hout en versleten leder zorgen voor mooie eyecatchers in de ruimte. Nee, geen gewone deuren, maar metalen schuifdeuren of een tafel met houten blad en metalen poten. Een vintage lederen bank, nieuw of gewoon van Marktplaats, en stoere fabriekslampen. Maar ook een designstuk is meer dan welkom, afgewisseld met een letterbak uit vervlogen tijden. 

En wil je het echt über-industrieel? Dan kun je denken aan metalen kasten zoals lockers, apothekerskasten of oude schoolstoelen om je eettafel. En je laat natuurlijk die oude bakstenen muur precies zoals ie is.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.