Landelijke of romantische woonstijl

Deze woonstijl spreekt veel mensen aan en wordt ook wel ‘landelijk’ genoemd. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren.

Kleuren zijn vooral pastels en lichtere kleuren, vaak gecombineerd met kant en zachte materialen. 
Bij de romantische woonstijl gaat het vooral om de details. Sfeerhoekjes, brocante en gebloemd serviesgoed worden gecombineerd met kalkverf, eigentijds servies en grappige items zoals oude scharen, paspoppen, en andere brocante accessoires.
Typisch romantisch zijn ook: sidetable, shutters, schemerlamp met stoffen kap, kroonluchter van glas, vitrinekast, linnen beddengoed met een kanten rand of ruche, wollen plaids, gestoffeerde meubels of een witgeschilderde vloer.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.