Natuurlijke woonstijl Mia Colore

Deze vrij ‘jonge’ woonstijl vindt zijn oorsprong in het jachtige leven van nu. Binnen een 24-uurs economie zoek je natuur, rust en ruimte. En wat is nou mooier dan dit toe te passen in je eigen huis? Een natuurlijke woonstijl is eenvoudig en robuust, met liefde voor pure vormen, materialen en kleuren.

De kleuren die hierbij passen zijn uiteraard gebaseerd op kleuren uit de natuur: zand, leem, grijs- en groentinten. Combineer die met natuurlijke materialen, zo onbehandeld mogelijk, en je haalt buiten naar binnen en je creëert natuur in je eigen huis.

Het spreekt voor zich dat ook dessins voor deze woonstijl kenmerkend zijn. Denk hierbij aan natuur (bladmotieven, vogels, vlinders) en folklore. Visioenen van een woonboerderij of blokhut komen voorbij... en vergeet vooral het groen zelf niet naar binnen te halen. Planten mogen: in alle soorten en maten!

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.