Cera di Sempre: natuurlijke wax

Aan de slag geweest met kalkverf of krijtverf of met Sempre Stucco? Dan is het een goed idee om een beschermlaag aan te brengen. Onze natuurlijke wax is waterafstotend en glanzend.

Cera di Sempre! – wax is een transparante, natuurlijke wax om bijvoorbeeld wanden waterafstotend te maken en een glanzend effect te geven. Daarom is deze wax heel specifiek geschikt voor het behandelen van Sempre! stucco, onze verf op basis van gebluste kalk. Maar ook andere, minerale ondergronden zoals kalkverf en krijtverf of onbehandeld hout. Ook kan de wax een beschermlaag bieden aan meubels die met krijtverf zijn geschilderd. 
 

 

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.