Wat is typisch Romantisch

Een romantische woonstijl kenmerkt zich door comfort, rust, warmte en gezelligheid, kortom een huis waarin iedereen zich thuis voelt.

Landelijk of romantisch? Dat zit ‘m in de details. De basis qua kleur en meubels is nagenoeg dezelfde. Een romantisch interieur heeft iets meer vrouwelijke details zoals glanzend satijn, sierlijke accessoires en de aaibare materialen.
 
Zittend aan een robuuste houten tafel, neem je met elkaar de dag door. Of gezellig een wijntje met vriendinnen op een lekker plofbank. Voeg aan deze stijl wat pasteltinten, ronde vormen en zachte stoffen met fijne patronen (zoals bloemen, ruiten of strepen) toe, en je stijl is meer romantisch dan landelijk.
 
Andere kenmerken zijn ook nog een balkenplafond en het gebruik van paneeldeuren – ook (of juist) als accessoire in huis.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.