Interieur bij een Romantische woonstijl

Bij een romantische of landelijke woonstijl moet je denken aan rustieke meubels, kussens, behaaglijke plaids, veel kaarsen en een tapijt als sfeermaker.

De meeste meubelen kun je wel als basis gebruiken, houd hoe dan ook een neutrale basis aan. De meubels zelf hoeven niet krullerig te zijn voor een romantische uitstraling. Ook een ‘strakke’ bank maak je in een handomdraai ‘romantisch’ door het toevoegen van kussens, woondekens, of een gehaakt sprei.
 
Een mooie eyecatcher is een grote kast. Het liefst een buffetkast waarin je best je servies mag laten zien. Sfeerbepalend voor deze woonstijl is ook de raamdecoratie. Gordijnen hebben de voorkeur, maar ook shutters, vouwgordijnen of houten jaloezieën geven de uitstraling die je zoekt.
 
Wil je echt landelijk? Dan mogen de meubelen robuust zijn. Wil je meer romantisch, dan zou je aan brocante meubels kunnen denken.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.