Beton en een industriële woonstijl

Betonlook op de muur kun je op diverse manier krijgen... maar je wilt natuurlijk wel dat het zo natuurgetrouw mogelijk is... gebruik daarom Sempre Stucco.

Een betonnen vloer is op veel verschillende manieren te krijgen. Je kunt kiezen voor echt beton, en dat laten schuren en aflakken. Maar er zijn ook legio betonlook varianten. Bijvoorbeeld een pvc vloer met betonlook of vinyl. Ook een gietvloer behoort tot de mogelijkheden.

Maar wil je die robuuste betonlook op de muur? Dan kies je voor de beste oplossing: Sempre Stucco: een betonlook verf van Mia Colore. Gemakkelijk aan te brengen met een blokkwast of roller, maar wel een robuust betonlook resultaat op je muur. Het eindresultaat bepaal je zelf: een grove afwerking of een strakke betonlook.

PRODUCTEN & KLEUREN

Onze kalkverf heeft prachtige kleurnuances, is ademend en milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch.

De rijke historie en diversiteit van producten uit Italië zijn inmiddels vele decennia een inspiratiebron. Ook voor onze kleuren!

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar extreem matte uiterlijk een mooie uitstraling.

Ben je op zoek naar een mooie lak op waterbasis met een zijdeglans finish? Dan is dit jouw lak!

Multiplo is een watergedragen, slijtvaste lakverf met een zijdematte uitstraling. Multiplo lakverf is geschikt voor vloer en trap.

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Denk dan eens aan Stucco Sempre - een verf met een mooie mediterraanse afwerking of betonlook.